À Punt enceta este diumenge les emissions regulars de televisió

0
1421

À Punt estrena nova finestra. La televisió va mostrar ahir al plató 1 de Burjassot un tast del que podran veure a partir de demà diumenge. L’acte ha reunit vora 500 persones, representants de les institucions valencianes, del món empresarial i, en general, de la societat civil.

Entre els assistents han estat presents el president de les Corts, Enric Morera; la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián; el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, i el d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler. També hi ha hagut una àmplia representació del món empresarial, encapçalada pel president de la patronal autonòmica CEV, Salvador Navarro, i el del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata. La fallera major de València, Rocío Gil, també es trobava entre els assistents d’aquesta vesprada.

La presentació ha comptat amb la participació d’algunes cares de la televisió i els responsables de diversos continguts d’entreteniment i d’informatius. La periodista i presentadora Adelaida Ferre ha conduït un acte en el qual s’han realitzat connexions en directe amb l’estudi d’Informatius, amb Alacant i Castelló. A més, Carolina Ferre i Clara Castelló ens han explicat el que estan preparant per al primer programa especial, previst per a diumenge, i ens han donat algunes píndoles del que seran els dos magazins.

Durant l’espectacle, el públic també ha pogut gaudir d’un monòleg de l’actor Ferran Gadea i han escoltat el cuiner Ricard Camarena, la música de Borja Penalba i Mireia Vives, i també la de Miquel Gil i el Botifarra. Nacho Diago i Rubén Aparici ens han fet, fins i tot, un truc en directe.

Durant la presentació, el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano, ha agraït la seua faena als treballadors d’À Punt; a la directora general, Empar Marco; als membres del Consell Rector de la CVMC, i a totes aquelles persones que han contribuït a l’inici dels mitjans públics valencians.

À Punt iniciarà aquest diumenge, 10 de juny, les emissions regulars de televisió. Els canals de referència d’À Punt en la TDT són el 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la província de València.