Alzira aprofita el canvi de Govern per a municipalitzar les escoletes infantils

0
2102

Representarà més d’un 10% d’estalvi segons el govern local

El regidor de Funció Pública i Organització, Ivan Martínez, s’ha reunit amb les treballadores del servei de les escoletes municipals per comunicar-los la decisió d’assumir de nou la gestió del servei, en considerar que la municipalització pot representar més d’un 10% d’estalvi per a l’ajuntament, ofereix majors garanties per als treballadors i millora el servei. En l’actualitat, la inversió de les escoletes infantils municipals és d’uns 550.000 euros i el cost de la contracta privada de 426.000.

El regidor responsable de l’àrea ha declarat que: «Per una banda, aquest serà el quart servei, per darrere d’Alzira Ràdio, les instal·lacions esportives municipals i la neteja d’edificis, que passaran a ser de nou públiques. En tots els serveis revertits a l’Ajuntament, hi ha hagut una millora d’ingressos, de les condicions laborals i de satisfacció de la ciutadania. En breu es té previst iniciar el procés de negociació per a rescatar les escoles infantils i així assumir a les 18 treballadores, arribant als màxims consensos possibles amb totes les parts».