Marisa Martinez: «Podem recuperar el comerç local si ens unim i donem una imatge forta»

0
1021

Estan obrint-se botigues noves, es nota que hi ha moviment

El Pla de Comerç permetrà treballar en equip i tindre continuitat

La portaveu de Comerç de l’Associació Empresarial Alzira, Marisa Martinez, es mostra optimista, i assegura que si «ens unim serem forts i aconseguim donar una imatge potent, és possible la recuperació del comerç d’Alzira» 

L’emprenedora local considera que el comerç de proximitat té un públic «diferent» al de les grans superfícies donat que «valora l’experiència i la professionalitat».

Marisa és dels que veuen el got mig ple;»ara estan obrint-se botigues noves, hi ha moviment» explica a Riberaexpress, mentre confia en l’efectivitat del Pla de Comerç presentat a l’Ajuntament que està a punt d’aprovar-se i que suposarà una inversió anual d’uns 16.000 euros.

El pla contempla la contractació d’un tècnic que «estarà en contacte amb tot el comerç local tant el que associat com el que no, per arreplegar les seus propostes i sugerències».

Pressupost anual

Marisa Martinez resalta la importància de contar, anualment, amb un pressupost destinat a dinamitzar el comerç local, en lloc de «tindre que demanar l’ajuda municipal a cada actuació que fem».

La portaveu comercial es mostra convençuda que el Pla de Comerç «serà efectiu» sobre tot perquè «ens permetrà tindre continuitat i treballar en equip»

Un projecte que serà aprovat els pròxims dies pel Consell de Comerç i que la seua aplicació suposarà una bona oportunitat per a reactivar l’activitat comercial d’Alzira tan afectada per la crisi econòmica i la competència de les grans superfícies comercials.

Riberaexpress