Educació obri expedient per aclarir el cas de l’alumne castigat sense pati al Blasco Ibáñez d’Alzira

0
5372

La denuncia presentada pels pares de l’alumne del Ceip Blasco Ibáñez d’Alzira castigat varios mesos sense pati per no presentar un treball de l’asignatura de Música, esdevindrà, en principi en l’obertura d’un expedient informatiu que podria culminar en un procediment disciplinari.

A la comunitat educativa del centre i d’Alzira ha causat commoció este fet davant la duresa del càstig aplicat a l’estudiant del centre públic Blasco Ibáñez. Un professor comentava a Riberaexpress que la única sanció que es pot aplicar a un alumne  que no ha presentat un treball «és el suspendre l’asignatura».

Fons del centre reponsabilitzen als pares per «no acodir» a les reunions que convoca el centre.

Ahir algunes televisions nacionals emitiren informacions en directe des de les portes d’este col.legi públic, nomenat antigament Francisco Franco.