Alzira culminarà la renovació de Pérez Galdós en la pròxima legislatura

0
1034
L’autobús municipal ha sigut el primer vehcile en circular este migdia
L’alcalde i membres del govern local en Pérez Galdós

El govern local insistix en fer una ciutat més amable per als vianants 

Esta setmana enceta l’ampliació de les voreres de Reis Catòlics

Hui s’ha reobert el trànsit en el carrer Benito Pérez Galdós que va ser tanca el passat mes d’abril per a renovar el paviment, ampliar les voreres i plantar arbres en el segon tram d’este cèntric vial

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha anunciat hui durant la reobertura que serà ja en «la pròxima legislatura» quan allarguen fins l’estació de servici, la renovació de la resta de Pérez Galdós.

El que sí encetaren esta mateixa setmana és l’ampliació de les voreres de Reis Catòlics entre el creuament amb Pérez Galdós i el d’Hort dels Frares. Tot i que la intenció del govern local és proseguir amb l’ampliació fins el carrer Piletes, en esta legislatura.

Incidència positiva en el comerç

La primera autoritat local ha insistit en que el projecte del tripartit passa per «fer una ciutat més amable, amb menys vehicles» i ha resaltat que «la incidència positiva que tindrà en el comerç, especialment a partir del segon o tercer any». Per a Gómez l’obra de Pérez Galdós «no sols és important per al comerç sinò també per a tota la ciutat».

Per la seua part el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual ha mostrat la seua satisfacció per haber-se avançat a les previsions de culminació de les obres en «quatre dies» i ha anunciat que, en breu, es canviarà l’enllumenat d’este tram de Pérez Galdós com es va fer en el primer tram.

Galeria comercial

Pascual aposta per fer a Alzira «una galeria comercial oberta» i no ha descartat que algun dia esta important artèria local siga «completament peatonal».

El pressupost total de l’obra, enllumenat inclòs és de 155.000 euros, que ha estat sufragada en la seua totalitat per les arques municipals.

Riberaexpress