La conexió d’Alzira amb l’AP-7 en mans d’Ábalos el nou ministre de Foment

0
1111
Ximo Puig i José Luis Ábalos en Alzira

El nou president del Govern central Pedro Sánchez nomenarà el pròxim divendres al valencià José Luis Ábalos com el nou ministre de Foment.

Així Ábalos tindrà en les seues mans la possibilitat d’alliberar el peatge de l’AP-7 el pròxim any i de dur endavant la desitjada conexió de la capital de la Ribera amb l’autopista del Mediterrani.

La diputada del PP Elena Bastidas havia aconseguit una partida de 100.000 euros en els Pressupostos Generals de l’Estat per a redactar el projecte del vial que conectarà Alzira amb l’AP-7, obra a executar en tres anys valorada en 1,6 milions d’euros.

També podrà incloure en els Pressupostos Generals de l’Estat de 2018 o en els de 2019 de la construcció d’un nou pont sobre el Xúquer,a l’alçada de la carretera d’Albalat, reclamat en les esmenes presentades per Compromís. El seu portaveu, Joan Baldoví conta amb possibilitats de formar part del segon esglaó en algun dels ministeris davant la bona sintonia entre el PSOE i la formació valencianista que donà suport a la moció de censura contra Rajoy.

Cal recordar l’excel.lent sintonia de l’agrupació del PSPV local amb Ábalos a qui va donar suport en el seu enfrontament a Ximo Puig, decantat per la lideresa socialista Susana Diaz.

Les visites de José Luis Ábalos, davant la seua condició de secretari provincial socialista a Alzira foren molt freqüents abans que Sánchez l’anomenara secretari d’organització del PSOE.

A bon segur que els socialistes locals i el tripartit que governa el consistori tenen dipositades moltes esperances amb el nou ministre de Foment.