El nou canal obert de Les Basses «evita» la inundació del barri

0
2336

El canal obert que està fent la Generalitat a Alzira per evitar la inundació del barri Les Basses ha funcionat esta matinada embassant bona quantitat d’aigua davant la pluja caiguda i evitant que arribara a esta barriada, tot i no estar acabada l’obra.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual ha destacat hui que el canal «ha fet de bassa apilant l’aigua de la tempesta que provenia del camí l’Arena».

Segons Pascual «en aquests tres anys que portem governant, no ha entrat ni una gota d’aigua en la zona de les Basses»  i ha recordat que l’equip de govern «es va va comprometre a que aquesta era un prioritat i ho hem complit».

Este barranc artificial de 900 metres de llargària entrarà, definitivament, en funcionament, abans que acabe el 2018.