Entre Comarques visita este diumenge els municipis de Corbera i Riola

0
853

Les rutes cultural guiades Entre Comarques, patrocinades pel Patronat de Turisme de la Diputació de València i l’Agència Valenciana de Turisme, tornen a la Ribera de Xúquer este cap de setmana

  • Corbera i Riola, el diumenge 3 de juny, són les rutes per a este cap de setmana
  • Óscar Navarro: «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Costera-Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinergies i generar turisme»
  • Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tradicions, entre l’interior i la costa…

El programa Entre Comarques, que celebra la quarta edició, continua el seu recorregut visitant este cap de setmana la Ribera de Xúquer. El programa ha omplert d’activitat també les vesprades. Per això, els participants visitaran el pròxim diumenge de matí el municipi de Corbera i de vesprada el de Riola. Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, entitat formada per la Mancomunitat de la Ribera Alta i la Mancomunitat de la Ribera Baixa, «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta , la Ribera Baixa , la Costera i la Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinergies i generar turisme amb el suport de la Diputació i de la Agència Valenciana de Turisme.”

El matí del diumenge 3 de juny, Corbera obrirà les portes per a mostrar el patrimoni modernista, es farà una passejada pels carrers on es podran veure les principals façanes modernistes del municipi. A més, es realitzarà la ruta de l’aigua, on es visitaran diversos elements relacionats amb l’aigua i el reg del municipi.

El diumenge de vesprada, a Riola, es visitaran els principals recursos del municipi tant culturals com naturals: l’església de Santa Maria la Major i el campanar moro, el passeig del riu i la Mota, l’assut de Riola i l’àrea recreativa, la sèquia Major i el molí de Fora.

La ruta comença a les 10:30h de matí i a les 16:30h de vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 5€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i de vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Les inscripcions s’han de realitzar abans del dijous anterior en http://bit.ly/2D4dfv0