Alzira contractarà 30 joves vinculats al Fons Europeu de Garantia Juvenil

0
1085

Alzira finalitza el taller d’ocupació t’Avalem 2017 i comença altres tres nous per a enguany

IDEA i la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través del programa t’Avalem han conclòs el taller d’ocupació a 10 alumnes que han estat contractats durant 12 mesos en les especialitats d’activitats de conservació i millora de monts i repoblacions forestals, amb una inversió total de 225.000 euros.

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «volem donar les gràcies possible donar oportunitats a més joves. Cal dir que per al 2018, i ara ha començat el termini, aquesta inversió s’ha incrementat fins 700.000 euros i es contractarà a 30 persones en aquests tallers vinculats al Fons Europeu de Garantia Juvenil. Continuem donant més i millors oportunitats a totes i tots».