Encarna supera la pluja, el fanc i una caiguda en la duríssima prova dels Picos d’Europa

0
2025

La corredora d’Alzira Encarna Fernández ha sigut «finiser», és a dir ha culminat la prova més dura i tècnica d’Espanya el «IV Desafio El Cainejo» celebrada ahir dissabte en els Picos d’Europa

SuperEncarna acabà els 52 km amb 10299 de desnivell acumulat dins del temps establert per l’organització, superant una caigua, la pluja i el fanc d’un duríssim recorregut. «Sobreviure als 52 km té molt de positiu, sobre tot per la verticalitat del recorregut i el fanc produït per la pluja» segons ha manifestat a Riberaexpress.

El seu tècnic Rafa Olcina es mostrava molt satisfet per la carrera de la seua alumna; «hem aconseguit l’objectiuy de ser finiser en una prova com’plicada per la pluja amb les seues pujades i baixades extremadament verticals i a més després de patir una caiguda en el km 10″.