El fort deteriorament de les canonades endarrerixen les obres en Hort dels Frares

0
1161
Les noves canonades d’Hort dels Frares

El deteriorament per la gran antiguitat de les canonades que estan sent sustituïdes al carrer Hort dels Frares està complicant el canvi de les xarxes de clavegueram i de l’aigua potableen esta zona d’Alzira.

La conexió de la xarxa principal de l’aigua que es troba en l’encreuament d’Hort dels Frares amb Reis Catòlics «està costant més del previst per la seua complexitat» segons el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual.

«Anem a seguir intentant complir el terminis dels treballs», assegura Pascual tot i les dificultats que comporta sustituir «les canonades més antigues de la ciutat».

El termini inicial fixat per a la renovació de les xarxes i del paviment en Hort dels Frares, Pastora i Santa Rita, és el 10 d’agost, encara que l’equip de govern està disposat a recuperar «el temps perdut» durant les pròximes setmanes.