Dos benjamins del Trencaones d’Alzira a la selecció autonòmica de natació

0
1593

 

Este dissabte ha tingut lloc una concentració de la selecció autonòmica de natació en la categoria de benjamí a les instal·lacions que té la Federació en el complex esportiu La Petxina a València.

 

Han estat seleccionats 12 nadadors i 12 nadadores de tota la Comunitat Valenciana. Del club Trencaones d’Alzira han sigut seleccionats dos nadadors,  José Luis de la Vara Pulido i Maia Lardeur.

 

Es tracta d’una primera trobada perquè els més joves puguen coneixer-se, i es fomente el treball en equip a nivell autonòmic. Al llarg de la jornada s’entrenaran tots junts a les ordes dels tècnics de la federació.

 

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha manifestat: “Sempre és un orgull per a Alzira que esportistes de l’esport base formen part de les concentracions més enllà de les competicions locals. En este cas, també és un reflex del bon treball fet pel club Trencaones d’Alzira aportant dos dels seus nadadors a la selecció autonòmica valenciana”.