Vicent Borràs i Josep Ballester presenten la novel.la i la poesia guanyadores del Ciutat d’Alzira

0
672

Una tertúlia literària servix per a presentar el premi de Novel·la i el de Poesia dels Ciutat d’Alzira

 El Museu Municipal d’Alzira, MUMA, va acollir ahir de vesprada una tertúlia literària que va servir per a presentar dos dels llibres guardonats en la passada edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

La tertúlia, conduïda per la periodista d’Alzira Ràdio Elisa Moragón, va comptar amb la presència de Diego Gómez, alcalde d’Alzira, Aida Ginestar, regidora de Cultura, i Gonçal López-Pampló, d’Edicions Bromera.

Els llibres que es van presentar van ser Què saps de Vidal Palau?, de Vicent Borràs, XXIX Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, i A la intempèrie, de l’alzireny Josep Ballester, XII Premi de Poesia Ibn Jafadja.

Gómez ha destacat que “sempre és un plaer vore en paper i ja editades les obres guardonades dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira i, més és poder raonar amb els seus autors, tan vinculats a la nostra ciutat, que tant aporten a la cultura en la nostra llengua. Enguany hem volgut canviar el format de la presentació d’estes obres i crec que hem estat encertats, ja que hem tingut l’oportunitat de conéixer les obres i els seus autors de manera més personal i directa mitjançant esta tertúlia literària. Hem presentat dos dels llibres premiats a la passada edició i ja comencem el compte enrere per als premis d’enguany que complixen 30 anys”.

Esta tertúlia literària va tindre molt bona acollida ja que participaren vora 50 persones en un enclavament privilegiat com va ser el pati del MUMA.