L’Hospital d’Alzira dona la benvinguda a 23 nous residents

0
3527

22 residents han completat enguany la seua formació

 

  • S’han complert 15 anys des que la Ribera rebés la seua acreditació com a centre docent
  • Amb la incorporació dels nous residents, 84 professionals cursen actualmente la seua formació especialitzada a la Ribera

 

Alzira (24.05.18). L’Hospital Universitari de la Ribera ha acollit este dijous, 24 de maig, l’acte de benvinguda als nous residents.

 

Es tracta de 17 Metges Interns Residents (MIR), dos Farmacèutics Interns Residents (FIR) i 4 Infermers Interns Residents (EIR), que es formaran com a especialistes tant a l’Hospital d’Alzira com en els centres d’Atenció Primària del Departament de salut de la Ribera.

 

La presentació de l’acte ha anat a càrrec de la directora gerent del Departament de Salut de la Ribera, Dra. Isabel González, que ha estat acompanyada del cap d’estudis i president de la Comissió de Docència del Departament Dr. José Alberto López.

 

La Dra. González ha donat l’enhorabona als nous residents i els ha instat a «aprofitar al màxim estos anys de formació, que us faran créixer com a professionals i com a persones».

 

Així, la directora gerent ha recordat «l’excel·lència dels professionals amb què compta el Departament de Salut de la Ribera» i, en este sentit, ha animat als futurs especialistes a aprofitar-se al màxim «de tot el coneixement i el potencial humà «que estarà al seu abast durant la seua formació.

 

Entre els 23 residents que han superat les proves d’accés a la formació, 4 cursaran l’especialització en Medicina Familiar i Comunitària, 2 Radiodiagnòstic, 1 Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, 2 Pediatria, 1 Anàlisi Clíniques, 1 Anestesiologia i Reanimació, 2 Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, 1 Farmàcia Hospitalària, 1 Medicina Intensiva, 1 Medicina Interna, 1 Obstetrícia i Ginecologia, 1 Oftalmologia, 3 EIR d’Obstetrícia i Ginecologia i 1 EIR de Salut Mental.