Entre Comarques arriba este dissabte a l’Alcúdia

0
710

Aquest dissabte, 26 de maig, tindrà lloc a l’Alcúdia, un any més, la ruta d’Entre Comarques que té com a objectiu promocionar l’oferta turística de la comarca. Tal com s’ha realitzat en els anys anteriors, vos proposem conéixer aquest programa de visites guiades.

La visita a la nostra localitat serà de 10.00 a 13.00 h i consistirà en un passeig pels nostres carrers, places i monuments més emblemàtics. T’apuntes?📝 Inscripcions:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSekcur9XrPGTFjHuP…/viewform

 El preu per persona és de 5 € al dia (inclou les visites de matí i vesprada), que s’abonaran al responsable de cada municipi.

ENTRE COMARQUES és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Safor i la Costera-Canal de Navarrés mitjançant la qual es pretén donar a conéixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.

Dins el programa es fan 20 sortejos, on 10 restaurants ofereixen un sopar per dues persones, i 10 allotjaments col·laboren amb una estança més desdejuni per a 2 persones.