Alzira subvenciona 35 projectes d’activitats escolars de distints centres

0
864

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira ha subvencionat 35 projectes presentats pels centres educatius de la nostra ciutat per a activitats educatives realitzades al llarg d’este curs 2017-2018.

Les subvencions han estat entre 300 i 900 euros cada projecte i s’ha tingut en compte que afavorisquen la participació dels diferents estaments de la comunitat educativa (famílies, professorat i alumnat), que fomenten la relació entre diferents centres educatius de la localitat, que faciliten el tractament dels temes transversals, que estimulen la introducció d’innovacions educatives, que donen resposta a la diversitat existent en el centre, que compensen les desigualtats socioeducatives de la població escolar, i que concilien la vida laboral i la familiar.

 

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, ha declarat que “estem molt satisfets per la gran implicació dels centres a l’hora de innovar i augmentar la qualitat de l’educació, que és en definitiva el nostre objectiu. Volem i necessitem una educació a l’altura dels temps en què vivim, modern, multicultural i evidentment relacionada sempre amb la sostenibilitat, la natura i la tecnologia. Els joves han d’aprofitar les ferramentes i llaurar el camí educatiu del seu futur”.