L’agenda escolar de Reclam Editorial acosta la figura de la dona científica

0
821
Aquest any vos presentem l’agenda escolar per al curs 2018 – 2019
Està carregada d’il.lustracions originals i exclusives
A més de textos en valencià, castellà i anglés
Des de Reclam Editorial apostem per fer una agenda dinàmica, divertida, funcional i artística. Una agenda dissenyada per mestres i pensada per a mestres, alumnes i pares. L’agenda escolar ha de ser un instrument senzill, funcional i complet, una peça més de l’engranatge perfecte que ha de ser una comunitat educativa, i a Reclam Editorial ho hem
aconseguit. Hem preguntat, investigat, destacat i ordenat les preferències, necessitats, exigències i recomanacions dels mestres, i amb dedicació, estima i cura hem dissenyat aquesta genial agenda carregada d’il·lustracions originals i exclusives del nostre equip de
disseny.
Una agenda que ens acosta la figura de la dona científica en totes les seues pàgines per tal que els nostres alumnes i les nostres alumnes siguen conscients del pes de la dona dins del món de la ciència. Si pensem o preguntem sobre dones científiques ens apareixerà una curta enumeració. Tanmateix, la història de la ciència no es podria fer sense el seu treball, tot i que la immensa majoria dels seus noms han passat a l’oblit, s’han silenciat o esborrat conscientment.
A més a més, som conscients de la importància que té el multilingüisme a les aules, per això la nostra agenda està carregada de textos en valencià, anglés i castellà, aconseguint així que els més menuts estiguen en contacte diari amb l’anglés i els més majors puguen repassar continguts del currículum que de vegades semblen oblidats.
Si esteu interessats, podeu personalitza la vostra agenda amb el logotip i dades del centre en la portada, garantint-vos en tot moment que rebreu les agendes en la data acordada. A més, si necessiteu més espai, podem adaptar el producte a les vostres necessitats.
Podeu consultar la nostra agenda a:www.issuu.com/reclameditorial