Elevada participació en la I Escola de Comerç d’Alzira

0
550

Des de hui, 15 de maig, i fins el 31 d’este mes té lloc a IDEA l’Escola de Comerç. Es tracta d’un programa de formació i capacitació que ha estat desenrotllat per experts en la matèria dins de les diverses àrees de negoci i dirigit als comerços i serveis locals.

 

Per tal de facilitar l’assistència dels comerciants l’horari de l’Escola de Comerç és de 14 fins les 17 hores.

 

La iniciativa ha estat impulsada des de la Regidoria de Comerç, i en esta primera edició se centrarà en la millora dels establiments comercials. Es pretén ajudar als empresaris a gestionar millor, ampliar clients i augmentar les vendes. Per a tal finalitat es duran a terme una sèrie de tallers eminentment pràctics on es posarà a disposició dels assistents els coneixements, eines i estratègies amb les quals millorar els seus negocis.

 

L’aforament de la primera Escola de Comerç ha sigut sobradament cobert, “fet que ve a demostrar que els comerciants de la nostra ciutat estan interessats a rebre tota la formació necessària per tal de millorar les seues expectatives de futur», segons lsabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç.

 

Les jornades arranquen hui amb la presència de Jordi Tormo, en representació del CEEI Valencia. Al llarg dels pròxims dies hi haurà una sèrie de tallers que s’iniciaran hui a càrrec de Pablo Ferreirós, consultor de màrqueting, amb “Aplica el neuromàrqueting per a vendre més i millor».

 

El 17 de maig, «Definix l’estratègia de màrqueting del teu negoci», amb Ramón Ferrandis (CEEI Valencia).

 

El 22 de maig, “E-commerce, plataformes i xarxes socials per augmentar vendes”, a càrrec d’Hervé Destribats (Destribats Web Consulting).

 

El 24 de maig, «El teu establiment és la teua millor presentació», amb Izaskun Goyeneche (consultura de comerç minorista).

 

L’última setmana tindran lloc els tallers: «Gestiona de forma eficaç el teu negoci: persones, processos i tecnologia”, a càrrec d’Isidro Campo (CEEI Valencia), el 29 de maig, mentre que el dia 31 i per a clausurar l’Escola de Comerç s’impartirà el taller «Millora la gestió econòmica i financera del teu negoci», amb Paqui Frías (CEEO Valencia).