Nan@fest el festival que «connecta» família amb diversió

0
1349
Aida Ginestar ahir en el parc de l’Alquenència
Dani Miquel i el seu grup també connectaren amb els espectadors

Aida Ginestar: «Hem triplicat l’assistència de la primera edició»

Hem aconseguit connectar amb la gent i reactivar el pulvó verd de la ciutat

El festival ha donat un salt qualitatiu i quantitatiu

 

És difícil veure tantes famílies juntes i especialment connectades (pares,mares, iaios i iaies amb fills i nets) com s’ha pogut apreciar en la segona edició del Nan@fest celebrada ahir al parc l’Alquenència d’Alzira.

Els jocs i la música aconseguiren, ahir, durant moltes hores esta simbiosi, al voltant de 18 zones del parc, entre les que es localitzaven; una fireta del llibre, d’educació vial, un campament indi, jocs d’aigua, multiaventures i diversos tallers entre altres.

Especial menció mereix l’actuació del cantant riberenc Dani Miquel que va fer ballar, cantar i aplaudir, conjuntament, a menors, joves i majors tombats en la gespa.

«La gent ha pogut desconnectar per unes hores i connectar amb la diversió en família», així es mostrava la regidora de Cultura Aida Ginestar al final d’un festival que «ha superat totes les nostres expectatives, triplicant l’assistència de la primera edició».

Cultura i ciutat

El Nan@fest d’enguany ha donat «un salt quantitatiu i qualitatiu», davant l’increment d’activitats, tallers i espais que tan sols en dos edicions «s’ha consolidat» i «convertit en un referent».

Ginestar s’ha mostrat «molt satisfeta» per la massiva acollida; «hem aconseguit connectar amb la gent i reactivar el pulmó verd de la ciutat, entenem que la cultura també fa a la ciutat». Èxit que ha fet extensiu a «un gran equip que es sent part important d’este projecte».

Riberaexpress