L’Alzira perd davant el Castelló (0-3) en la millor entrada de les últimes temporades

0
1065

L’estadi Lluís Suñer Picó ha estat hui el de les grans ocasions registrant la «millor» entrada de les últimes temporades, amb més de 1.500 espectadors, això sí amb un 80% de seguidors castellonencs que han vist guanyar el seu equip davant la UD Alzira per 0 gols a 3.

Dos errades de la defensa local propiciaren que els blanquinegres guanyaren ja en el descans de forma clara (0-2). El segon anotat per l’exblaugrana Cristian Herrera que ha demanat perdó a la que fora la seua afició fins el passat mes de gener.

El conjunt de la Plana, tot i la contundent victòria, s’ha tingut que conforma amb el segon lloc de la classificació al grup VI al derroat l’Atlètic Llevant a l’Oriola en terres alacantines.

L’equip de la Ribera ha quedat en meitat de la taula classificatòria, mentre la directiva s’ha quedat més que satisfeta al aconseguir una recaptació superior als 13.000 euros.

En cap de les últimes eliminatòries disputades en el Suñer Picó per a l’ascens a 2ª B s’havia aconseguit esta recpatació segons asseguren fons del club.