El carril bici de la ruta del colesterol serà d’ús exclusiu per als vianants

0
4512
Els ciclistes deixaran de circular en breu per este carril bici

El carril bici paral.lel a l’Avinguda de la Ribera que unix Alzira amb Carcaixent passarà, en breu, a ser d’ús exclusiu per als vianants, segons ha confirmat el regidor de Medi Ambient Pep Carreres.

Les bicicletes deuran circular pel camí rural que en paral.lel també unix les dos ciutats de la Ribera. El canvi es realitzarà «només disposem de la nova senyalètica», assegurava Carreres als mitjans de comunicació, durant la presentació de la guia de l’Anell Verd.

El camí, d’uns 2 km de llargària, va ser incialment senyalitzat per als ciclistes però durant el transcurs del temps els vianants dels dos municipis han superat, llargament, als usuaris dels vehicles de dos rodes.

La recent plantació de 260 moreres al llarg del recorregut ha dificultat, un poc més, la convivència entre les dos formes de mobilitat, al quedar-se més estret el carril. Per això l’Ajuntament d’Alzira i segons Carreres, també el de Carcaixent, han pres la determinació de destinar la via sols per als que circulen a peu i habilitar el caminal veí per a les bicicletes.