Alzira comença la segona fase per millor el parc Pere Crespí

0
830

Al llarg de l’any 2016, la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira va realitzar treballs de millora del paviment al parc Pere Crespí i està previst realitzar la segona fase d’estes tasques junt amb altres actuacions de millora al parc com substituir els jocs de moll i torres per uns altres nous al mateix temps que es faran reparacions amb cautxú al pis.

 

També està previst que diversos trams, específics, de bancs de pedra siguen substituïts pel seu estat de desgast.

 

Al mateix temps es faran actuacions en les zones enjardinades del parc on s’incorporaran diverses espècies de plantes aromàtiques com per eixample, Romer, Espígol i Santolina, així com també està prevista la plantació de plantes amb flor per omplir de color el parc i 10 arbres del tipus Morus fruitless.

 

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat que “estes obres i actuacions de millora són importants en la mesura que hem de mantindre els nostres parcs, fer del nostre entorn un espai còmode, accessible i el més natural possible, sempre complint les normatives, clar. Des del nostre departament farem una inversió de 80.000 euros per millorar els parcs de la nostra ciutat i que els ciutadans disfruten d’ells, com a part d’un espai obert a la seua disposició”.