Salvador Crespo i Lucia Alberola guanyadors de la XXXI Volta a Peu a l’Alcúdia

0
947

El passat dissabte es va celebrar la 31a Volta a Peu a l’Alcúdia, organitzada pel Club d’Atletisme l’Alcúdia, on van participar al voltant de 900 atletes entre totes les categories. Després de disputar les categories inferiors, a les 7 de la vesprada va donar inici la cursa 10K, en la qual van participar 654 persones.

En homes el triomf va ser per a Salvador Crespo Romero (Crespo Runners) amb 00:31:53, després d’ell va creuar la meta Alejandro Tormo Velasco (Riberfire&Rickysporteam) amb 00:31:58 i el bronze va ser per a José Luís Almi (Almurunning Cullera) amb 00:32:25.

Pel que fa a les dones, la guanyadora va ser Lucía Alberola Català (Crespo Runners) amb 00:38:56, seguida de Paula Campillo Tena (Crespo Runners) amb 00:40:59 i Cristina Espí Terol (C.A L’Alcúdia) amb 00:41:18.

Enhorabona a totes les persones que hi van participar i, un any més, enhorabona també al Club d’Atletisme l’Alcúdia per la seua tasca!

Consulta la classificació completa a:
http://www.cronorunner.es/resultadosEvento.php?mod=1064

📷 David Pascual