Lliurament dels premis del IV Concurs Instagram de Falles i Setmana Santa a Alzira

0
779

Els guanyadors del IV Concurs d’Instagram de Falles i Setmana Santa han assistit este matí a l’Ajuntament d’Alzira per tal de rebre de mà de la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, la felicitació personal, així com el premi corresponent.

Cal recordar que al concurs de Falles els primer premi ha sigut enguany per a Liberto Delaresurección; el segon per a Belén Heredia (ha recollit el premi sa mare), que a més opté també el premi al vot popular passant a ser la seua fotografia la imatge que s’utilitzarà l’any que ve per a la promoció del V concurs; i el tercer premi és per a Estefanía Benavent.

Pel que respecta al concurs de Setmana Santa el primer premi ha sigut per a Vicent Moreno; el segon per a Ángela Modéjar; mentre que el tercer correspon a la foto presentada per Amparo Fresquet. El premi a la foto del vot popular és per a Luis Costa (ha recollit el premi la seua germana).

«Gràcies a totes les imatges enviades als concursos aconseguim fer més visibles les nostres tradicions. Moltes i molts alzirenyes i alzirenys formem part d’elles i som una part essencial i activa de les matéixes. Les xarxes socials són una eina de comunicació importantíssima, utilitzar les finestres al nostre abast per fer visibles les manifestacions festives de la nostra ciutat ens ajuda a mostrar-nos al món tal com som: acollidors, oberts i extravertits»