L’Alcúdia restaura la connexió de la senda del riu Magre

0
1028

L’Ajuntament de l’Alcúdia, a través de la seua regidoria de Medi Ambient, ha realitzat una actuació per connectar de manera integral la senda del riu Magre al seu pas per l’Alcúdia.

Els que gaudeixen dels paisatges del Magre, hauran pogut comprovar com en arribar al pont d’eixida de l’Alcúdia era impossible, pràcticament continuar la senda perquè la vegetació, principalment canyes, taponava la senda. Calia eixir per Alabarta, creuar el pont per la redona i pegant la volta per Taldec, tornar a enganxar la senda fins arribar al camí del Teular per tornar a l’Alcúdia. Ara amb aquesta actuació ja podreu recórrer els 2’4 km de riu del nostre terme, gaudint dels paisatges d’aigua com podeu comprovar en les fotos.

Esteu convidats i convidades a participar en la Ruta pel Magre i que tindrà lloc el proper dissabte 19 de maig. En aquest Facebook podeu informar-vos al respecte. D’igual manera l’Ajuntament està a punt de començar una obra de millora de les zones d’oci del riu Magre. Igualment tenim pendent una segona actuació de restauració de la senda del Magre amb diverses intervencions. No deixeu de visitar i passejar pel nostre riu Magre.