Alzira seu de les Jornades de Falles i Creativitat

0
620

Ahir a la nit va tindre lloc a l’edifici de la Parrilla una reunió entre el regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez, i la directiva de la Junta Local Fallera d’Alzira junt a  representants de totes les comissions falleres de la ciutat per a presentar les II Jornades de Falles i Creativitat.

Aquesta edició de Falles i Creativitat es fa de la mà de la Universitat de València, que es realitza en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira, i tindrà lloc en el Museu Municipal d’Alzira MUMA, els matins dels dissabtes 12 i 19 de maig.

Aquestes jornades, en les que distints col·laboradors experts en la matèria, d’Alzira, de Gandia, Xàtiva i altres localitats, impartiran quatre sessions en dos jornades:

  • Els límits de la sàtira fallera
  • Dones i poder en les falles
  • L’associacionisme faller
  • Falles i Sostenibilitat

En aquestes jornades s’exposaran exemples particulars, però també un debat obert al voltant de diverses qüestions que són les que més poden destacar i aportar des de l’àmbit dels territoris on se celebra la festa de les Falles fora València ciutat, amb l’objectiu d’incrementar la formació i capacitació de tots i totes els fallers i falleres.

Les inscripcions, gratuïtes, obertes a tot el públic en general i amb certificat d’assistència, es poden realitzar a través del formulari en la pàgina web www.idea_alzira.com, enviant un correu a adl@idea-alzira.com o telefonant al 962455101.