Encarna Fernández d’Alzira subcampiona autonòmica de trail mitja marató

0
1744
SuperEncarna volant per les muntanyes de Cortes de Pallás

La corredora d’Alzira Encarna Fernández s’ha proclamat subcampiona del I Campionat Autonòmic de Trail Mitja Marató disputat ahir en un circuit de 22 km en Cortes de Pallás.

SuperEncarna també ha guanyat la medalla de plata en la penúltima prova del Circuit Trail Valencia (CTV) al quedar en segona posició en les categories absoluta i veteranes. A falta d’una prova perquè finalitze este circuit l’atleta alzirenya figura en segon lloc en la clasificació absoluta i la primera en la categoria de veteranes.

El seu entrenador Rafa Olcina manifestà només acabar la prova respecte a l’actuació d’Encarna; «no deixe d’admirar el coratge, la valentia i  la seua entrega al conseguir el segon lloc en una distància que no és la seua i en un recorregut gens favorable, em lleve el barret».

Classificació del Trail:

  1. Nieves Carrascosa, Correores de Buñol, 2:30:54
    2. Encarna Fernández, Trail Serra Vernissa, 2:40:34
    3. Mireia Briones, CD Never Stop Running, 2:40:53