L’Alcúdia organitza una Ruta pel Magre des d’Alfarb fins a Guadassuar

0
1292

Descobrint la senda fluvial. El proper dissabte 19 de maig tindrà lloc una Ruta pel Magre que partirà d’Alfarb i finalitzarà al cano de Guadassuar. Apunta’t i gaudiràs amb els nostres veïns i veïnes.

Pots participar-hi fent tota la ruta (5 hores) o incorporant-te en el tram final des de Carlet (2 hores) o l’Alcúdia (1 hora). És necessari apuntar-se, ja que un autobús passarà a les 8.00 per l’Alcúdia (Av. de Guadassuar, al costat de l’aparcament de Mercadona) i et portarà a l’eixida a Alfarb. Al et deixarà a l’Alcúdia.

Si vols fer la ruta des de Carlet o des de l’Alcúdia també has d’apuntar-t’hi perquè en tornar et deixe l’autobús al poble d’on has partit. Des de Carlet caldrà estar a les 11.30 al camp de futbol/pista d’atletisme al costat del riu Magre. Des de l’Alcúdia caldrà estar a les 12.30 a l’esplanada del riu Magre, al costat de la zona d’oci.

📝 Com apuntar-te? Del 7 al 17 de maig, de 9 h a 14 h a les oficines municipals o de 17 h a 20 h a la Casa de la Cultura. També pots telefonar al 96 254 02 66 al matí, tot indicant el teu punt d’eixida.