Les falles d’Alzira «referent» cultural en la Festa de les Lletres Falleres

0
926
Satisfacció en la falla Plaça del Forn
Les falleres majors d’Alzira L,ourdes Burgos i Aitana Carbó
Representació alzirenya en la festa amb l’alcalde Diego Gómez

La Plaça del Forn guardonada pel llibre més complet

Ahir va tindre lloc a l’auditori reina Sofia el lliurament de premis de les Lletres Falleres on assistiren, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, les Falleres Majors d’Alzira Lourdes Burgos i Aitana Carbó junt al Vicepresident de Cultura Luis Gisbert, el Vicepresident Jurídic Vicente Sanmartin i part de la delegació de Cultura que conforma la Junta Local Fallera .
A l’aula magistral es va fer el lliurament del PREMI MURTA, entre altres, al millor microrrelat (patrocinat per Junta Local Fallera d’Alzira i l’Ajuntament de nostra ciutat ) a més, la falla Plaça del Forn d’Alzira va rebre el premi a la millor coherència i el premi per excel•lència: EL LLIBRE MÉS COMPLET.
Alzira és, sense cap dubte, ja una potència i un referent cultural a la Comunitat Valenciana.