Els bombers controlen un perillòs incendi en l’empresa Clearpet d’Alzira

0
3519
L’incendi ha afectat a una part del magatzem de Clearpet

Tres unitats de bombers han fet falta per controlar un espectacular incendi en l’empresa de reciclatge,Clearpet, que ha afectat a alguns dels nombrosos embalatges de plàstics existents en el pati d’esta firma d’Alzira ubicada en el Parc Empresarial El Pla.

El foc s’ha originat al voltant de les 13:15 hores, al parèixer, segons uns testics presencials, en una palmera de l’antic motor de Genís. El vent de llevant ha facilitat que les espurnes botaren el carrer Calciners i prengueren en una de les bales emmagatzemades a l’aire lliure.

Tres veïns d’Alzira que circulaven per la Variant de Guadassuar, s’han adonat de la perillositat de l’incendi i han alertat als pocs treballadors que hi havien en l’empresa.

Una hora després el foc s’havia controlat i reduït de forma considerable el gran i dens fumeral provocat i que era visible des de diferents punts d’Alzira i la comarca.

Dotacions d’Alzira, Torrent, Gandia, Cullera, del Parc Central i voluntaris de Vallada, han extinguit l’incendi a pprimera hora de la vesprada després d’haver afectat una superfície superior als 500m2.

Al lloc dels fets s’han personat a més dels bombers, efectius de la Policia Nacional i Local.