El Consorci de la Ribera potenciarà el cicloturisme i els atractius del Xúquer

0
1167
Ciclistes travessant el canal Xúquer-Túria
Piragüisme en el Xúquer
El Consorci de la Ribera en la Fira de les Comarques

El Consorci de la Ribera ultima, ahores d’ara, una nova oferta turística, basada en dos potents propostes; el cicloturisme i el riu Xúquer.

Dins del seu Pla de Governança i Dinamització Turística, el Consorci pretén aprofitar el seu potent patrimoni natural; d’un costat les nombroses rutes ciclistes existents a la comarca, per unificar-les i així presentar una atractiva proposta cicloturística. I d’altra «aprofitar el riu Xúquer i els seus afluents per fer ofertar diverses propostes aquàtiques» segons ha revetlat a Riberaexpress l’especialista en turisme, Graciela Olivert.

El producte cicloturístic es troba molt avançat i a bon segur serà presentat el pròxim mes de juny pel Consorci de la Ribera. Pel que fa a la dinamització turística del riu que vertebra la comarca, este producte es troba un poc més endarrerit donat que » per a fer determinades activitats es necessària l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer», manifesta Olivert en l’stand de la Fira de les Comarques.

Una mostra que servix este cap de setmana «d’aparador de les comarques d’interior» per a València i també per als turistes que visiten la capital. El senderisme i les excursions que oferten les comarques de l’interior permitixen als turistes «fer una escapada d’un o dos dies», expliquen des del Consorci.

 

 

  • Estructurar tota la oferta turística de la comarca per a la creació d’un producte turístic comarcal i sostenible que identifique la nostra comarca mostrant la seua singularitat i l’essència de la mateixa.