Aguilar reelegida secretària general del PSPV d’Alzira per unanimitat

0
802

Els socialistes alzirenys celebraren ahir l’assemblea extraordinària on escollien la nova secretaria general i la nova executiva, de cara als comicis del pròxim any.

L’única candidatura presentada va ser l’encapçalada per la fins ara secretària general, Isabel Aguilar, que per unanimitat, de tots els presents va obtindre el recolzament per a seguir al front del PSOE a Alzira.

En el seu discurs no va oblidar ha ningú, als que no estan físicament com Enrique Alborch; als que en algun moment dels últims sis anys han estat al seu costat recolzant-la, així com als que des del primer moment continuen encara amb ella.
«El projecte socialista està per damunt de tots, pot ser modificat per a poder incloure millores i adaptacions de la nova realitat i de la nova societat, però mai perdre la seua essència; el socialisme», segons Aguilar.

Pel que respecta a la nova executiva es tracta d’un projecte de continuïtat del que s’ha estat fent fins ara, formada per militants provinents de l’anterior executiva i d’altres nous per tal d’aportar totes les millores que siguen possibles, amb un objectiu: millorar el resultats electorals dels últims comicis municipals que van facilitar accedir al govern al PSOE. «En estos tres anys de legislatura els socialistes estem demostrant quina és la nostra forma de governar, quina és la nostra manera de treballar».

Així queda la nova executiva del PSPV-PSOE a Alzira:

President: Fernando Pascual
Secretari d’Organització: Salva Roses
Secretaria de Joventut, Igualtat i LGTB: Reme Torres
Secretaria de Festes i Actes Diversos: Carla Garrido
Secretaria de Benestar Social: Xelo Montalvá
Secretaria de Polítiques Municipals: Xavi Blasco
Secretaria de Mobilització: Mayar Mora
Secretaria d’Administració: Pilar Villegas
Secretaria de Comunicació: Alex Puigvert
Secretaria d’Agricultura, Barris i Participació Ciutadana: Ricardo Cuenca
Secretaria de Cultura: Pilar Ripoll
Secretaria de Formació, Ocupació i Educació: Gemma Alós
Secretaria d’Esports: Vicent Dolz