Obert el termini per a la presentació de candidates a falleres majors d’Alzira

0
1873

Des del 2 de maig fins el dia 25 del mateix mes, estarà obert el termini per a presentar les candidatures a Corts d’Honor i Falleres Majors d’Alzira per a l’exercici 2018-2019.
El procés d’elecció de Falleres Majors d’Alzira va ser modificat en el Congrés Faller celebrat el passat mes de novembre i introduït al nou Reglament Faller.

Com a principal novetat hi haurà un acte de pre-elecció a porta tancada que tindrà lloc després de la presa de contacte, en el que quedaran designades set xiquetes i set senyoretes, entre les quals aquelles que manifiesten que volen optar a Fallera Major o Fallera Major Infantil d’Alzira, en el seu cas, concorreran a l’acte d’Elecció i la resta formaran les respectives Corts d’honor.
Les dates previstes per a celebrar estos actes que s’enquadren dins del procediment d’elecció són el 2 de juny per a la presa de contacte i pre-elecció, i el 10 del mateix mes per a l‘elecció al Gran Teatre de la nostra ciutat.