IDEA programa una escola de comerç per formar els comerciants d’Alzira

0
699
Isabel Aguilar regidora de Comerç

El pròxim 15 de maig començarà l’Escola de Comerç d’Alzira que oferix un programa de formació als comerciants locals de la mà d’experts en la matèria. destinada a «millorar la gestió» perquè puguen incrementar les vendes segons la regidora de Comerç Isabel Aguilar.

A través de tallers pràctics professionals del sector posaran a disposició dels assistents les eines i estratègies necessàries per tal de poder millorar els seus negocis.Pel moment ja hi han prop de 40 inscripcions fet ben valorat en el departament municipal d’IDEA que programarà una segona edició per al 2019 segons la directora Carmen Herrero.

En esta primera Escola de Comerç d’Alzira Hi han programades sis conferències entre el 15 i el 31 de maig pròxim.

Les inscripcions podran realitzar-se en IDEA fins el 14 de maig, bé pel whatsapp de comerç: 667 910 853, bé en la web; www.idea-alzira.com