30 establiments participen en la III Ruta de la Tapa d’Algemesí

0
1020

Cada local disposarà de fins a tres tapes diferents a 1€ la tapa

La tercera edició de la ruta de la tapa omplirà de creació culinària els dijous de maig en 30 establiments d’Algemesí 

Un total de 30 bars d’Algemesí participen en la tercera edició de la Ruta de la Tapa que tindrà lloc tots els dijous del mes de maig. Es podran degustar 84 tapes diferents a un preu d’1 euro la tapa.

Els restaurants participants en aquesta iniciativa són Ca Dora, Café-5, Bar Miguel, Bar Zamora, El Rebujito, La Mala Vida, Nou Rebombori, Avalon, El Bon Gust, Valhalla, La Taverna de Santi, La Bodegueta, El Gat Negre, Monar, Cafeteria Limbo, Tapaina, Cafeteria Mercat, Dulce Tentación, Baret de Cris, Bar Colón, Bar Garrofera, Café Chester, Manhattan, Rock a Full, Monerri’s, La Cerveseta, La Trobada, Restaurant 2R, Gol de Oro, El Gourmet.

L’objectiu de la Ruta de la Tapa és promocionar el sector gastronòmic local i mostrar al públic el nivell d’hostaleria que hi ha en la ciutat. “Des de l’ajuntament volem ajudar a donar vida a la ciutat els dijous i continuar donant un impuls al sector de l’hostaleria local”, ha assegurat la regidora de Comerç i Turisme, Palma Egido.

A més, els assistents podran participar en el sorteig de cinc lots de botelles de vi CentPiques i cinc consumicions per valor de 20€ per a utilitzar-los en els establiments participants. Per a açò han d’emplenar els requadres amb segells de tres restaurants diferents, votar a la millor tapa indicant el nombre i el nom del bar i completar-ho amb les seues dades personals. A més, es podrà compartir l’experiència en les diferents xarxes socials amb el hashtag #DeTapesPerAlgemesí.