La plantilla de l’empresa Inntema de l’Alcúdia farà vaga indefinida

0
1422
El proper dia 02 de maig, la plantilla de l’empresa INNOVACIÓN Y TECNOLOGÍA DE LA MADERA, S.L.U.  (Inntema) de L’Alcúdia, han convocat VAGA INDEFINIDA per motiu d’incompliment «greu» de l’empresari. Segons el sindicat CCOO, el gerent d’esta firma «No està pagant els salaris» des de’l passat mes de gener d’enguany.
A les 09:00 hores del matí està prevista la concentració davant la porta de l’empresa per «reivindicar els nostres drets i denunciar públicament l’incompliment de l’empresa i el perjudici que ens provoca a les persones que tots el dies treballem per guanyar-nos el sou que no ens paguen».
L’empresari només «ens dona explicacions i excuses que no podem entendre», ja que l’activitat de l’empresa no ha parat ni ha davallat, fins i tot «estem amb més treball que mai però no ens paguen.