Contundent victòria del lider Nítida davant el Vila-Sport (11-1)

0
737

El conjunt castellonenc es va presentar en el Palau d’Esports amb sols 4 jugadors de pista

 

Exactament un minut és el temps que tardà a resoldre’s el partit de dissabte en el Palau d’Esports que disputaren el Nítida Alzira i el Vilasport. L’equip castellonenc va arribar a la capital de la Ribera Alta amb solament  6 jugadors, dos d’ells porters; i no fou rival per a l’actual líder de la competició.

Molo i Xavi López foren els encarregats d’obrir el marcador quan tan sols s’havien consumit uns segons. El primer amb un xut creuat que s’estavellà en el pal i acabà dins la xarxa. En el segon, Xusi va assistir a Xavi perquè fera el segon i tancarà l’encontre.

Els visitants, sense canvis, intentaren fer el seu joc, tractant de frenar als alzirenys i eixir ràpid a la contra per a sorprendre, però no tingué massa èxit. Lles forces s’esgotaven i els gols plovien a poc a poc. El primer acte acabà amb un 9-0.

Amb el partit resolt, la segona meitat quedà per a provar jugades, perfeccionar moviments i per a tancar el marcador. Fins i tot, en el bàndol castellonenc un dels porters es va convertir en jugador per tal de tindre un canvi a la banqueta.

El partit acabà finalment amb un contundent 11-1 que deixa al Nítida Alzira en la primera posició amb 67 punts. Per darrere, amb un partit menys, continuen Maristas i Mislata, amb 62 i amb 61, respectivament. La pròxima setmana els de Braulio Correal visitaran al Borriana.