Alzira contractarà a 72 treballadors agrícoles el pròxim estiu

0
1548

 

L’Ajuntament d’Alzira, a través del programa de Foment d’Ocupació Agrària, invertirà un total de 186.723 euros a Alzira per a pal·liar l’atur agrícola en el 2018. Dins el marc dels convenis de col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals, se sufraguen els costos laborals dels 72 treballadores i treballadors contractats durant dos mesos. Es tracta de més de 20.000 euros que en exercicis anteriors.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic i Treball: “es tracta de projectes per a pal·liar la desocupació agrícola eventual, per a garantir als treballadors del Sistema Especial Agrari un complement de renda amb Plans Especials d’Ocupació. A través d’aquestes actuacions, d’encarregats, capatassos i peons agrícoles, es pretén la millora del drenatge de llits, adequació de camins rurals o parcel·les municipals, millora d’espais ambientals, etc.”