Alzira enceta els actes per commemorar el Dia del Llibre

0
1154

 

 Hui, dilluns 23 d’abril, l’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar han iniciat els actes commemoratius del Dia Internacional del Llibre.

 

A les 12 hores, a la Biblioteca Municipal s’ha inaugurat la decoració de la columna interior, feta per les mares i pares del CEE Carmen Picó i d’ADISPAC i s’han presentat els cartells de cites i fragments de llibres, repartits per la Biblioteca i la Casa de la Cultura.

 

A continuació, les persones assistents s’han traslladat a la casa de la Cultura per a obrir al públic l’Arbre dels Llibres, iniciativa per la qual es poden intercanviar llibres. Cada ciutadà o ciutadana pot agafar un llibre de l’arbre i si és possible deixar-ne un altre. Per a fer l’Arbre dels Llibres s’ha utilitzat un arbre que va caure en una tempesta a la Murta.

 

Els actes continuaran el pròxim dijous, 26 d’abril, a les 19 hores a la Sala d’Estudi de la Biblioteca Municipal, on hi haurà una taula redona amb escriptors d’Alzira. I divendres, 27 d’abril, a les 19 hores, s’inaugurarà la tercera fase del projecte de les columnes de la plaça de les Lletres Valencianes amb un concert a càrrec d’Òscar Briz i Ona Nua.