Més de 450 alumnes d’Alzira participen en els V Premis Contes per la Igualtat

0
2447

Al voltant de 450 alumnes de distints centres escolars d’Alzira han participat en la Vª edició dels Premis Contes per la Igualtat que han estat organitzats pel Grup Debat per la Igualtat.

L’Alcalde Diego Gómez, el regidor d’Educació Pepe Grau,el representant de Bromera Josep Gregori i la presidenta del Grup Debat per la Igualtat Remei Pau han lliurat els guardons als guanyadors. 

Categoria A

Tercer premi al conte titulat “La superigualtat” de Aina Lorente Mosa de 4r de Primària del col·legi Sants Patrons.

Segon premi al conte titulat «Una aventura màgica« de Paula Marín Sospedra de 3r de Primària del CEIP Federico García Sanchiz.

Primer premi al conte titulat «L’escola«, de Elena López Peris de 3r de Primària de Xúquer, Centre Educatiu.

 

Categoria B

Accèssit al conte titulat “El diarí de Sahira”, de Nerea Lluch Enache i Gema Romaguera Peris, de 5é de Primària del col·legi Sants Patrons.

Accèssit al conte titulat “Carnestoltes amb missatge!!”, de Sofía Fontana Mínguez, de 6é de Primària del CEIP Alborxí.

Tercer premi al conte titulat «Joan amb @ al final«, de Greta Toledano Silvan, de 5é de Primària del Xúquer Centre Educatiu.

Segon premi al conte titulat «El diari de María«, de Guillem Armiñana Rodríguez, de 5é de Primària del CEIP Alborxí.

Primer premi al conte titulat «Dones d’Àfrica«, de Marc Martí, de 6é de Primària del CEIP Lluís Vives.

 

Categoria C

Accèssit al conte titulat “Per què encara hi ha gent que no sap el que vol dir la igualtat?”, de María Carrió Cañes, de 2n d’ESO de l’l’IES Rei en Jaume.

Tercer premi al conte titulat “La igualtat”, de Laila Mragbane Ait Youssef, de 3r d’ESO de l’IES J. M. Parra.

Segon premi al conte titulat “Ha entrat una abella, i què?”, de Joan Fons Zafón, de 2n d’ESO, l’IES Rei en Jaume.

Primer premi al conte titulat «En nom de qui«, d’Elsa Rosell Vives, de 3r d’ESO de  l’ IES Rei en Jaume.

 

Categoria D

Tercer premi al conte titulat “Llibertat”, de Quetral Garcés Oliver, de 2n de batxillerat de l’IES J.M. Parra.

Segon premi al conte titulat «Una història sobre la igualtat«, de Borja López-Durán Tormo, de 2n de batxillerat de l’IES J.M. Parra.

Primer premi al conte titulat «Vaixell«, de Xavier Chordá Díaz, de 2n de batxillerat de l’ IES Rei en Jaume.

El Jurat dels Premis Contes per la Igualtat, V edició, ha estat format per Pura Santacreu Berenguer, professora de Valencià en l’IES Rei en Jaume d’Alzira; Empar Bria i Pelufo, professora de Valencià en l’IES Arabista Ribera de Carcaixent; Teresa Soler Cobo, Mestra del Col·legi Lluís Vives d’Alzira; Elena Lloret Rico com a presidenta de l’Associació de Persones Adultes de l’Escola Enric Valor; Carolina Gómez Ávila, professora de Pedagogia en la UNED Alzira; Adoración Reyes Aviñó Juan-Ulpiano i Mireia López Nicolás, tècniques del projecte RIU, FISABIO; Paula Llacer Trull, en representació d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira; Natalia Ferrandis Da Silva, en representació d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira; Marina Mir Mocholí, regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira; Jesús Marrodán Gironés, en representació de l’Associació Alteris; Remei Pau Fayos, presidenta de l’Associació Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira i Mª. José Ibáñez Panadero, secretària de l’Associació Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira.