Alzira comença a instal.lar els fanals per enllumenar el passeig fluvial

0
756

 

L’enllumenat anirà des del Pont de Ferro al Recinte Firal

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística, s’ha iniciat la primera fase de la instal·lació de fanals al passeig fluvial, ha començat amb sis unitats ubicades concretament a la nova zona de la pradera, pícnic i pipicà, prop del monument del Xúquer, al costat del riu.

Una vegada més, esta regidoria aposta per les energies renovables i la sostenibilitat, ja que els nous fanals s’alimenten d’un dispositiu fotovoltaic. Una il·luminació de balisament solar, sense instal·lació de cablejat i, aleshores, autònom, per la qual cosa les tasques d’instal·lació són més fàcils i còmodes.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, “en esta primera fase, s’estan realitzant les obres per ubicar tots els fanals, que aniran disposats des del pont de Ferro fins al Recinte Firal, cosa que millorarà considerablement la zona d’espargiment i d’oci perquè tots els alzirenys i alzirenyes disfruten d’este gran espai. Recordem que tenim una zona de gespa d’11.000 m², zona de jocs infantils, espai determinat per a mascotes i tot allò a partir d’ara podran disfrutar-ho les famílies, durant més hores en comptar amb il·luminació”.