L’Ajuntament d’Alzira contractarà els monitors de les activitats extraescolars

0
2674
Mirta Molina, Xavier Espanya, Laura Osca i Laura Riaza
L’alcalde Diego Gómez durant la seua intervenció

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez anuncià ahir que l’Ajuntament «contractarà» al professorat de les activitats extraescolars dels centres educatius que eligisquen la jornada continua en les votacions convocades per al pròxim 25 d’abril.

Fins i tot hi ha «una partida» en els actuals pressupostos destinats a les activitats extraescolars segons anuncià Gómez durant el debat «Jornada partida o continua» celebrada ahir a la Casa de la Cultura davant la convocatòria realitzada per la Coordinadora d’Ampes presidida per Jaume Rossell.

La primera autoritat local avançà que el consistori contactarà amb «les associacions esportives, culturals i lúdiques» de la ciutat per tal que dirigisquen les activitats el pròxim curs en aquells col.legis que voten majoritàriament per la jornada continua. És necessari per a canviar de jornada que voten al menys el 55% del cens dels centres que hagen demanat el canvi.

En el debat d’ahir els ponents; Laura Osca directora i Laura Riaza secretària del col.legi públic Emili Lluna d’Alginet junt la presidenta de l’AMPA, Mirta Molina explicaren les seues experiències de la jornada continua que començà en el present curs.

Ni les professores, ni tampoc la presidenta de l’AMPA, mare de dosalumnes apreciaren cap canvi de rendiment en els escolars del centre d’Infantil i Primària d’Alginet.

Les mares i pares assistents a la jornada feren nombroses preguntes a les ponents en un intercanvi del que eixiren tots satisfets i que ha servit per traure conclusions davant la convocatòria a les urnes del pròxim dimecres en la major part dels col.legis públics d’Alzira que han demanat el canvi de jornada.

Riberaexpress