Vicent Moreno primer premi del IV Concurs d’Instagram Setmana Santa d’Alzira

0
578

Per L’ombra en la façana de l’Ajuntament d’una creu portada per un penitent

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Festes, ha organitzat el IV Concurs d’Instagram de Setmana Santa 2018.

 

El jurat va donar a conéixer la setmana passada les vint fotos finalistes del concurs de Setmana Santa, i va obrir a les xarxes socials de Facebook i Instagram de l’Ajuntament una votació popular per tal de determinar quina instantània serà la que anunciarà el concurs de l’any vinent. Després de tancar hui el termini de votacions, la foto més votada ha sigut la presentada per luis_costa97, que capta un dels moments més peculiars de la Setmana Santa d’Alzira, el toc del tambor, en esta cas de la Germandat del Crist Crucificat en l’Agonia.

 

El tercer premi ha sigut per a la foto presentada per fresquetjuan, que mostra un fragment del pas del Devallament de la Creu.

 

El segon premi és per a la instantània presentada a concurs per 6_amp, en la que podem veure a un confrare del Prendimiento tocant el bombo.

 

I el primer premi escollit pel jurat correspon a la foto de vicentmoreno72, per la foto en la qual s’aprecia l’ombra en la façana de l’Ajuntament d’una creu, portada per un penitent.

 

La primera setmana de maig se celebrarà a l’Ajuntament l’acte de lliurament de premis, així, tant als guanyadors del concurs de Falles com als tres guanyadors del IV Concurs d’Instagram de Setmana Santa se’ls atorgarà els premis corresponents: 150 euros per als primers, 100 per als segons i 50 euros per als tercers.

 

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Patrimoni Cultural, ha ressaltat l’alta participació d’enguany, tant en el concurs de Falles com en el de Setmana Santa. Tan en un com en l’altre s’han superat les 1.000 fotografies presentades, la quals cosa significa que el concurs d’Instagram s’ha consolidat i és ja una activitat més de dos de les festes més arrelades i participatives de la nostra ciutat.