La Coordinadora d’Ampes d’Alzira debatix sobre la jornada continua i la partida

0
1034

Jornada continua o partida? és el títol del debat organitzat per la Coordinardora d’Ampes d’Alzira que tindrà lloc demà dimecres a la Casa de la Cultura a partir de les 19:30 hores.

Un debat en el que intervindran com a ponents; La directora i la mestra del Ceip Emili Lluna d’Alginet, Laura Osca i Laura Riaza, junt la presidenta de l’AMPA Mirta Molina, que estarà moderat pel periodista Xavier Espanya.

El president de la Coordinadora, Jaime Rossell justifica la celebració de la jornada en «les votacions» que es celebraran el próxim 25 d’abril en els distints centres d’ensenyament de la ciutat que han reclamat la jornada continua, convocada per la conselleria d’Educació. «Des de la Coordinadora pretenem facilitar la màxima informació possible als pares i mares, nosaltres respetarem la decissió majortirària que isca de les urnes», explica Rossell.

A Alzira han demanat la jornada continua en «la major part dels centres públics» assegura Rossell, mentre els col.legis de la concertada «es troben a la expectativa», encara que pel moment no l’han demanada. L’elecció de cada centre es prolongarà, al menys, durant els tres pròxims cursos.

Riberaexpress