L’Associació Empresarial projecta a Alzira una plataforma online conjunta per dinamitzar el comerç

0
1379
Nou comerç a la Plaça Major

Aguilar: La Plataforma estarà oberta a tot el comerç local

Hi ha una partida inicial de 18.000 euros per atendre les propostes

Els dirigents de l’AEA es mostren optimistes en revertir la situació

L’Associació Empresarial d’Alzira (AEA) ha proposat a l’Ajuntament un ambiciòs Pla per recuperar i dinamitzar el comerç local en el que destaca la constitució d’una Plataforma Online que aglutine a tots o al menys a la major part de les botigues i comerços locals

L’Ajuntament d’Alzira està estudiant, a hores d’ara, les propostes del projecte però la regidoria de Comerç que encapçala la vicealcaldessa Isabel Aguilar les contempla «amb bon ulls» i fins i tot hi ha destinada una partida inicial de 18.000 euros en els pressupostos municipals per dur endavant estes iniciatives encaminades a potenciar la marca Alzira Ciutat Comercial.

«Tot el que proposen es troba dins dels objectius de l’Ajuntament» asegura Aguilar a Riberaexpress que es mostra partidària «d’obrir la plataforma a tot el comerç local», inclosos els que no estan adherits a l’Associació Empresarial.

Molt productiva

La responsable municipal de l’àrea comercial considera que «la venda online és molt productiva», però que és molt més factible fer-la conjunta donat que a nivell individual hi han mnolts comerços que no poden enllestir-la.

Així Comerç ja ha previst, entre les despeses a realitzar, la contractació «d’una persona a peu de carrer» perquè contacte amb tots els establiments, així com la instal.lació de la corresponen web on els compradors tindrien al seu abast l’ampla i variada oferta comercial de la capital de la comarca.

Els internautes trobarien en este macro portal; tendes, comerços i negocis de diferents sectors classificats per categories. A colp d’un clic el client podrà trobar on dinar o sopar, les immboliàries, oficis, oficines, productes de tot tipus,i llocs d’oci, entre molts altres.

Unió del comerç

Des de l’Associació Empresarial veuen amb «optimisme» el futur en considerar que es pot «revertir la situació actual amb «inciatives i molta imaginació», però amb el suport de «la totalitat» dels comerciants. Així veuen alguns síntomes de recuperació amb la recent obertura de mitja dotzena de comerços en carrers com Calderón de la Barca, Hort dels Frares i la Plaça Major.

Aguilar, que contestarà, en breu, als dirigents de l’AEA, sembla que en forma positiva considera que l’Ajuntament «coneguent on estan els problemes podem posar les solucions», però reitera en que cal «que tot el comerç estiga unit».

Riberaexpress