La Policia Nacional ja té localitzat algun dels maltractadors d’equins i gossos a Alzira

0
2009

Lacua ha convocat una manfiestació per al 28 d’abril en l’Alquerieta

La protectora d’animals i l’Associació de Veïns treballen conjuntament

La Policia Nacional ja té localitzat a algun dels autors de la masacre d’equins i gossos trobats, recentment, per la Policia Local en un pou de l’antic Hort de Lorente situat a la partida del Torretxó i a les rodalies de la Muntanyeta i l’Alquerieta.

En este últim barri és on els agents han centrat les investigacions dels possibles autors basant-se en el color i les característiques dels animals decapitats.

L’Associació de Veïns de l’Alquerieta ha abordat esta problemàtica en la reunió de la directiva celebrada esta vesprada en el local veïnal. El seu president Ricardo Cuenca ha declarat a Riberaexpress que tenen previst «col.laborar amb membres de Lacua» que han convocat una manifestació per al pròxim 28 d’abril.

Les dos directives es reuniràn la pròxima setmana per «coordinar» la protesta i, fins i tot, per encetar una lluita conjunta contra el maltracte animal, que es manifesta de forma reiterada en esta zona d’Alzira.

La manifestació eixirà de Tulell i recorrerà alguns carrers del barri de l’Alquerieta on la Policia Nacional té prou avançada la investigació de la matança animal.