Jaime Marqués i Andrea Fos s’imposen en la III Travessia de Les Palmeres

0
794
  • L’èxit de participació consolida la prova, en només tres edicions, en el calendari de travessies de primavera

 

Diumenge es va celebrar la tercera edició de la travessia platja de Les Palmeres, organitzada pel Club Natació Sueca en col·laboració amb l’Ajuntament. Els vora 300 participants de la prova es van fer a l’aigua a les 10 del matí des de Les Palmeres, i van nadar un total de 2.200 metres.

Per participar era obligatori l’ús del neopré, una exigència que quedava justificada per la temperatura de l’aigua, a 14ºC, coincidint amb la temperatura ambient. Els participants van haver d’enfrontar-se a una mar encara amb lleugers corrents derivats del temporal dels dies previs i el fort vent que bufava.

En la vessant esportiva, el triomf en xics va ser per a Jaime Marqués, del Club Natació Monteverde, que va invertir un temps de 28 minuts i 32 segons. En segon lloc va finalitzar la prova Víctor Benages, del Club Triatlón Huracán Cultbikes, a només 12 segons del vencedor. El podi absolut el va completar Jesús Bergua, del Real Club Natación Delfín, a més de 2 minuts de Marqués.

Pel que fa a la categoria femenina, la suecana Andrea Fos, del Mortes Bikes – VRP Electric – Club Triatló Sueca, fou la millor, amb un temps de 35 minuts i 5 segons. Només 7 segons després va creuar la meta Irati Mendia, del club Bergara Igeri Elkartea, mentre que la tercera xica fou Noelia Díaz, del Club Natació Camp de Morvedre.

Un total de 294 nedadors i nedadores aconseguiren finalitzar la prova, l’últim d’ells en un temps d’una hora, 17 minuts i 11 segons.

Centenars de persones van acostar-se fins el passeig marítim de l’Alguer per gaudir de l’espectacularitat de la prova.