L’original reganyà amb sabor a torró

0
2217
Maribel i José Manuel amb la reganyà de carabassa i torró
Maribel i José Manuel amb la reganyà de carabassa i torró

El primer concurs Reganyà-Fusió donà com a guanyadora una mona farcida de crema pastissera amb torró que ha conquerit el paladar dels client del Forn Sant Bernat, el guanyador d’esta primera convocatòria, celebrada recentment per l’Ajuntament d’Alzira i el Gremi de Forners.

L’autora de la original reganyà és Maribel, a qui el seu home, José Manuel Sierra, deixà la responsabilitat de presentar al certamen el producte fruit de la seua imaginació.

«Jo aspirava a fer la millor reganyà de les clàssiques», confesa el forner, per això quan el jurat donà el nom del Forn Sant Bernat com el guanyador de la categoria fusió, «vaig dir ostras quina sorpresa«. Maribel recorda aquella matinada en la que buscava una recepta;»no li ficarè xocolate perquè això ja ho faran altres concursants» i finalment es va decantar per farcir la reganyà amb la socorreguda crema pastissera «a la que vaig decidir afegir-li crema de torró».

Maribel, mentre atenia al públic este migdia, ens comentava orgullosa i satisfeta pel seu èxit que «ja m’he gastat els 300 euros del premi». Una satisfacció de la que s’ha vist beneficiada Amparo, una habitual clienta a la que li ha regalat la seua reganyà-fusió.

Els dos forners estan encantats amb la promoció que se li està fent a este dolç alzireny; «enguany hem venut un 10% més de reganyaes que la pasqua anterior» i recordaven que en la primera Pasqua on es ven «tres vegades més que en la segona» s’esgotaren les existències.

Riberaexpress