L’Hospital d’Alzira ha ampliat ja la plantilla amb 30 nous professionals

0
1325

El Departament de Salut de la Ribera rep els primers reforços de personal planificats per la Conselleria de Sanitat

 

  • En els quatre primers diez de gestió pública directa, el Departament de la Ribera ha ampliat la seua plantilla amb 30 noves contractacions de reforç
  • Són professionals d’Infermeria i Administració destinats a reforçar serveis assistencials, atenció primària, UCI, Urgències i plantes d’hospitalitzación quirúrgica

 

 

Alzira (04.04.18). El Departament de Salut de la Ribera ha començat a rebre els primers reforços de plantilla planificats per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

Així, des que l’Administració valenciana assumira la gestió pública directa d’este Departament de Salut, el darrer 1 d’abril, s’ha ampliat la seua plantilla amb 30 nous professionals, especialmente, personal d’Infermeria i Administració, amb l’objectiu de reforçar serveis assistencials, atenció primària, la Unitat de Cures Intensives (UCI), Urgències i plantes d’hospitalització quirúrgica.

 

Estos treballadors de nova incorporació formen part dels 303 professionals que Conselleria de Sanitat anirà contractant paulatinament al llarg de 2018, per tal de fer front al déficit de personal amb què comptava el Departament de Salut de la Ribera i equiparar, així, la seua plantilla a les ràtios de la resta de departaments de gestió pública directa.

 

Cal destacar que, després de l’extinció del contracte de gestió de servei públic per concessió, la Conselleria de Sanitat s’ha subrogat els 1.423 treballadors indefinits amb què comptava el Departament de Salut, als qual se sumen 254 treballadors eventuals que l’Administració ha cobert, per primera vegada en este Departament, a través de la borsa de treball i dels quals, en estos primers diez, ja s’ha incorporat pràcticament el 100%.