La nova gerent de l’hospital s’instal.la en Alzira per adaptar-se prompte a la comarca

0
1516
González la nit que estrenà el càrrec

La nova gerent de l’Hospital de la Ribera Isabel González s’ha instal.lat a Alzira per familiaritzar-se, el més prompte possible,  amb la idiosincràsia i la problemàtica sanitària dels veïns de la comarca.

González ha revetlat a Riberaexpress que li «agrada» la ciutat tot i ser prou més menuda que València, la última residència, d’esta radióloga de professió d’origen asturià, que ha dirigit també l’Hospital de Sant Joan en Alacant.

Es nota que està ben assessorada perquè com amant de la natura que és, ha avançat que visitarà la Murta, això només li ho permitisca les nombroses obligacions del seu nou càrrec ple de dificultats en tindre que adaptar el centre hospitalari des d’un model de gestió privada, a la xarxa de centres hospitalaris públics de la Generalitat.

Canvi

El primer que va manifestar, la nit del 31 de març que va pendre possessió és el seu desig que «els usuaris de l’Hospital d’Alzira notaran el canvi en pocs mesos amb el suport de totos els sanitaris».

Equip riberenc

«Treballadora incansable», segons el seu entorn, la nova gerent encarregada de soterrar el Model Alzira, s’ha envoltat d’un equip majoritàriament arrelat al medi on hi han tres riberencs d’Algemesí, Lidia del Pino, Salvador Llopis i Ciprià Teodoro.

Isabel González passejava, ahir, a última hora de la vesprada per un cèntric carrer d’Alzira, com una alzirenya més.

Riberaexpress